Aquí podreu trobar la programació per als nostres tallers que desenvoluparem durant el mes de MARÇ, dimecres, dijous, divendres i dissabtes.
Ulitzarem MARÇ per assentar els nostres tallers i preparar un calendari que us anirem donant a conèixer mes a mes.
Però com que no és el mateix parlar que fer, per a aquest mes vinent, que ja tenim a tocar, hem preparat un recull de propostes que no només proposen els que més èxit estan tenint, sinó que les ampliem per donar oportunitat a l’estacionalitat i començar a somiar amb la Mediterrània.
Per als dies de març tindrem les propostes següents: el dimecres 21, els dijous 1,8,15 i 22, els divendres 16 i 23 i els dissabtes 17 i 24.
Pel que fa als dimecres, el dia del curs serà el dia 21. Impartirem un monogràfic sobre plats de Quaresma. Tradició, religió i gastronomia deixen un ric receptari del qual podrem treure bones idees i noves construccions gastronòmiques per a propostes excel·lents, impartit per Antonio J. Gras, director de projectes d’Alma Gastrònoma.
Els dijous, que fins ara era el nostre dia natural, us proposem:

Dia 1. Taller de Pintxos. Impartit per Andrés Riestra, xef corporatiu d’Alma Gastrònoma, que ens mostrarà cinc propostes perquè la nostra cuina en miniatura prengui el camí de les tendències més actuals, i ens oferirà elaboracions efectives i saboroses.
Preu del taller 50 €

Dies 8 i 15. Taller de Sushi : Rodrigo Martínez, xef de Prestigi Hotels, ens endinsarà en les tècniques d’elaboració d’una de les tendències més saludables i amb més prestigi de la cuina actual: el sushi. Elaborarem makis, niguris, urimakis i tres propostes més que aconseguiran que la nostra cuina s’enriqueixi amb aquesta visita gastronòmica al país del sol naixent.
Preu del taller 40 €
Dia 22. La cuina Mexicana. Una primera trobada amb la cuina que des de fa més de tres mil anys impacta, emociona i ha conquistat tots els racons del planeta. Receptes per començar a conèixer el pico de gallo, les carnitas o les varietats de tacos.
Preu del taller 50 €

Divendres 16 ens endinsarem en el món dels arrossos mediterranis, i veurem com les diferents varietats de gra ens donen resultats distints. De la paella al risotto, passant per l’arròs de muntanya. Del sénia al bomba, passant per l’arborio i el cabaroli. El curs serà impartit per Antonio J. Gras.
Preu del taller 50 €

Dissabte 17, començarem el primer taller del pa. Ens convertirem en uns panarres furibunds i aprendrem a fer pa per fer-lo després a casa. Parlarem de massa mare, com fer-la i mantenir-la viva. I farem algun pa de farina de blat ecològic, d’espelta o de sègol, i perdrem la por de tacar-nos les mans. El curs serà impartit per Antonio J. Gras.
Preu del taller 30 €

Dissabte 24, el nostre especialista en vins i sommelier, Thierry Romàno, ens proposarà un curs sobre el món del vi, perquè ens acostem sense por i amb criteri a aquest amplíssim univers. Explicarà els tipus de raïms, les denominacions, les fases de degustació (visual, olfactiva, gustativa). Parlarem sobre tècniques per obrir ampolles i com fer el millor servei de vi. Mostrarem l’ampli mapa del món vinícola i tastarem sis o set ampolles diferents per anar omplint la nostra biblioteca de sabors.
Preu del taller 40 €
Però en els nostres cursos la convivència és important i fonamental. La cuina és coneixement i alegria. Per això, després de cuinar, provarem els plats elaborats entre tots.
Lliurarem un dossier amb receptes i un davantal, perquè us sentiu com a casa i pugueu seguir practicant a la vostra cuina de la mateixa manera que ho fem a l’aula.
Podeu fer les inscripcions per telèfon, al +376 80 47 47,
o a l’adreça gastronoma@almaeventmkt.com.
C/ Roc dels Escolls, 8, edifici 1, pis 2 C
AD500 Andorra la Vella
Aula taller La Cuina de Bomosa
Carrer de la Sardana nº 3. Escala B. Porta 2.
Andorra la Vella